Frequently Asked Questions

Published → 11 maanden geleden
4 min read

Wat is jullie grootste troef?

Onze grootste troef is onze flexibiliteit. We zijn een klein bedrijf en kunnen ons dus snel aanpassen aan de noden van de klant. Ons breed inzicht in de verschillende lagen van web ontwikkeling, op menselijk- en grafisch vlak zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen.

We zijn ook niet bang om nieuwe dingen te proberen. Zo zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën en nieuwe manieren om dingen te doen... net zoals deze FAQ-pagina, waarvan de meeste vragen kwamen van Github copilot. 🤫

Wat is jullie specialiteit?

We zijn full-stack developers. We hebben een brede kennis van alle lagen van web ontwikkeling.

Ons parade paardje is Multipass. Multipass is een SaaS oplossing die we aanbieden aan onze klanten. Het is een Full Blown Business Intelligent app die we zelf, van nul, ontwikkeld hebben in Laravel en VueJs.

Daarnaast ontwerpen we zelf ook 3D objecten en printen we deze op onze eigen 3D-printers.

Wat is jullie grootste project?

Multipass! 😎

Wat is jullie uurtarief?

We werken niet zo graag op uurbasis, maar eerder met een klein start bedrag gekoppeld aan een wederzijds afgesproken maandbedrag. Dit zorgt voor een betere ROI, eenvoudige administratie en een betere communicatie. Zo weet je vooraf wat de kostprijs is en kom je niet voor verrassingen te staan.

Dit bedrag is afhankelijk van de grootte van het project en jullie noden. Dit bedrag komt overeen met het gemiddeld aantal uren dat we per maand aan je project werken. Zo blijft het fair voor beide partijen. Het is niet zo dat we elke maand exact hetzelfde aantal uren werken. De ene maand zal er meer gewerkt zijn dan de andere.

Door te werken met een maandbedrag, kunnen we deze schommelingen opvangen. Zo werken we samen aan een duurzame lange termijn relatie.

Wat als een project niet afgeraakt binnen de afgesproken tijd?

Geen probleem, we werken met een maandelijks forfait.

Als het project niet afgeraakt binnen de afgesproken tijd, dan werken we gewoon verder. Het kan dus gerust zijn dat er de ene maand meer uren gepresteerd worden dan de andere. Dat is geen probleem, zolang het maar eerlijk blijft voor beide partijen. Samen waken we erover dat het project niet uit de hand loopt en de deadlines haalbaar zijn. Er is altijd een wederzijds respect en vertrouwen.

Wat als ik niet tevreden ben?

Samenwerken is een kwestie van vertrouwen. We doen er alles aan om je tevreden te stellen. Als je niet tevreden bent, dan horen we dat graag. We zoeken dan samen naar een oplossing.

Onze algemene voorwaarden vind je hier

Werken jullie ook op locatie?

Neen, we werken niet op locatie. We werken vanuit ons kantoor in Gent. Een verkennend gesprek kan wel op locatie.

Wat zijn jullie openingsuren?

Onze uren zijn flexibel. We zijn het best bereikbaar van 14:00 tot 22:00. 7/7/365 Voor dringende zaken kan je ons, als klant, altijd bereiken. Met wederzijds respect staan we altijd voor je klaar.

Kan ik bij jullie terecht voor een kleine website?

Zeker en vast! We werken graag aan kleine projecten.

Sinds 2023 bieden we een pakket aan van een basis website, in combinatie met Multipass. Deze websites zijn volledig op maat gemaakt en je kan zelf de inhoud aanpassen via Multipass. Wij gebruiken hiervoor de Markdown syntax en je kan er ook afbeeldingen aan toevoegen.

De connectie met Multipass verloopt via de veilige API-koppeling. Dit zorgt ervoor dat je website altijd up-to-date is en dat je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je website.

Andere zaken zoals bv je lijst van producten, kan je ook via Multipass beheren en deze worden dan automatisch op je website getoond.

Een voorbeeld is deze website... al is ie nog niet helemaal af. 😅

Bieden jullie ook enkel hosting aan?

Neen, bij ons kan je enkel terecht voor een totaaloplossing. We bieden geen hosting aan zonder bijbehorende website en support.

Wat met Wordpress? of andere CMS systemen?

We hebben nog een aantal Wordpress websites in onderhoud, maar we zijn geen fan van Wordpress. We werken liever met ons eigen CMS-systeem dat specifiek gemaakt is voor jouw noden.

Het onderhouden van een Wordpress site is heel arbeidsintensief. Bovendien is de code zeer verouderd en helemaal niet echt zo veilig. Eigenlijk zaten de fundamenten al niet zo goed en dat is er zeker niet op verbeterd. Zo zien we regelmatig dat er geprobeerd wordt om in te breken op Wordpress sites. Dit lukt vaak niet, maar het is wel een teken aan de wand. Eén plugin die niet up-to-date is, of niet kosher gemaakt is en je site is gehackt.

Dus neen, we werken niet met Wordpress.

Wij zijn ervan overtuigd dat we onze middelen beter kunnen gebruiken om Multipass verder te ontwikkelen, tot een volwaardig echt contentmanagementsysteem (CMS) dat gebruikmaakt van de nieuwste technologieën. Multipass is ontworpen om veilig, snel, efficiënt en intuïtief te werken. Hierdoor kunnen we vermijden dat we tijd en moeite moeten besteden aan het onderhouden, tweaken en aanpassen van een WordPress-site.

Op maat gemaakt? Is dat niet megaduur?

Neen, door onze manier van werken kunnen we een op maat gemaakt CMS aanbieden aan een zeer scherpe prijs. Eigenlijk is het zelfs goedkoper dan een Wordpress site.

Mijn vraag staat hier niet tussen? Wat nu?

Geen probleem, stuur ons een mailtje en we antwoorden zo snel mogelijk.
Normaal gezien binnen de 48 uur.